FINO.BA Blog

Formalno Informalno Neformalno Obrazovanje Blog sekcija
Nikolina sebe opisuje osmijehom. Pokreću je dvije pedale i dva točka, a mjesto je ne drži. Trenutno boravi u Banjaluci i svakodnevno se oduševljava ljudskim sposobnostima. O Pasošu Kompetencija govori kao o svom mlađem bratu.
Edin Zečević beskrajno cijeni iskrene i istrajne osobe. Ove vrijednosti nastoji prenijetii na dvije djevojčice kojima se odaziva na “tata”. Vješt je s riječima, ali mnogo više pažnje poklanja neverbalnoj komunikaciji. Cjeloživotno učenje mu je u posljednjih 20 godina donijelo najmanje tri velika zaokreta u karijeri.
Dragan Pinjuh rođen i živi u Mostaru gdje je završio pravni fakultet. Uposlen u Agenciji za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje. Ponosni otac jedne male djevojčice. Zbog mnoštva interesa nikada nije postao specijalist, a ni specijalac, nego praktičar koji nastoji kroz igru povezati sva stečena znanja i tako pristupa rješavanju životnih problema. Voli sportske aktivnosti, glazbu, prirodu, druženja s dragim ljudima i sve što oplemenjuje duh.

Copyright 2012 Projekat "PODRŠKA OBRAZOVANJU ODRASLIH"

Sva prava zadržana.

Web hosting & custom CMS by Total Solutions

Svi materijali objavljeni na ovom portalu su vlasništvo projekta "PODRŠKA OBRAZOVANJU ODRASLIH" i kao takvi ne mogu se prenositi, objavljivati, kopirati jednim dijelom ili u cijelosti.

Za dobijanje saglasnosti za korištenje objavljenih materijala, članaka, audio/video sadržaja i ostalih materijala pošaljite zahtjev na mirza.jusufovic@giz.de