Realiziran projekat „Do veće zapošljivosti kroz savjetovanja sa Pasošem kompetencija“ u organizaciji CEI Nahla

FINO.BA

Centar za edukaciju i istraživanje Nahla u saradnji sa Općinom Novi Grad realizirao je projekat „Do veće zapošljivosti kroz savjetovanja sa Pasošem kompetencija“.

Trinaest korisnica projekta sudjelovalo je na radionici „Kako se ispravno predstaviti poslodavcu putem CV-a?“, te su imale priliku da uz profesionalno savjetovanje sa savjetnicom za rad sa Pasošem kompetencija, Jasminom Zukan, izrade svoje Pasoše kompetencija.

Po završetku procesa ispunjavanja Pasoša kompetencija, Nahlina poslovna zajednica pokušat će u skladu sa identificiranim znanjima, vještinama i kompetencijama, te shodno željama korisnica, posredovati prema poslodavcima, kod kojih će korisnice dobiti mogućnost obavljanja jednomjesečne prakse.

O samim iskustvima korisnica i cjelokupnom procesu ispunjavanja Pasoša kompetencija, možete čitati na linku: http://www.nahla.ba/tekstovi13.aspx?tid=35.

 

Copyright 2012 Projekat "PODRŠKA OBRAZOVANJU ODRASLIH"

Sva prava zadržana.

Web hosting & custom CMS by Total Solutions

Svi materijali objavljeni na ovom portalu su vlasništvo projekta "PODRŠKA OBRAZOVANJU ODRASLIH" i kao takvi ne mogu se prenositi, objavljivati, kopirati jednim dijelom ili u cijelosti.

Za dobijanje saglasnosti za korištenje objavljenih materijala, članaka, audio/video sadržaja i ostalih materijala pošaljite zahtjev na mirza.jusufovic@giz.de